en fin höstdag med plums i vattnet!

Igår var en fin höstdag, idag var en fin höstdag men det som förstörde dagens finhet var att det har nått mitt öra att det ska bli den kallaste vinter på 1000 år iår? vafaaan???
folk säger att växthuseffeken blir allt kraftigare, men inte tycker väl jag att jag märker det. Snart kommer det väl det väl en ny istid här eller? :O

jag och angelica tog oss en tur på stan efter första lektionen för att lämna igen en mössa jag stal från min fina vän nils härom dagen och vi hamnade bara på gator jag aldrig någonsin gått! jag har sett dem, åkt buss på dem och gått gatan bredvid, men fuck no, inte en enda gång under hela mitt liv nära stan har jag gått på renmarksesplanaden vid den där stora byggnaden med klockan på!

menmen, nu sitter jag här i shorts och linne med sommarlåtar som strömmar i hela huset.. tydligt att man vill ha sommar? Enda anledningen har jag kommit fram till varför jag inte vill släppa sommaren är för att snart är alla löv borta från träden och den där mellantiden innan snön kommer är den abolut tråkigaste tiden någonsin :O  Annars är hösten mysig som bara den! helst när den som i måndags spenderades halvt vilse i stan med angelica!!