Blåsigt nå djävulskt!

Vill börja med att be smått om ursäkt. Hade tänkt vara duktig och skriva en gång varje vecka men ack... skolan tar för mycket energi och helgerna går år att ta igen den samt göra av med mer. Fullt ös medvetslös! 
Annars så har dessa veckor utan blogg haft ett helt underbart väder, vårlukten flödar och de kalla vindarna gör en förvirrad. Hallå, solen lyser, fåglarna kvittrar men så fort jag går ut är det typ kalla stormvindar, någpt står galet till, eller så är det så här som Island fungerar bara. 
 
Och snart kommer Mamma och Pappa hit också! Så otroligt roligt det ska bli, få visa omkring hur man lever och har det! Lura i dem rutten haj och ta med dem till alla varma källor som är så underbara att vara i :D 
Sen kommer maja och carro i början av maj också, wooho! Besökarna börjar boka och våren ser ljus ut!! 

Nog om det, har inte så mycket att säga.. Vill hellre visa vad jag gjort när jag inte suttit och skrivit här. Lite vandringar i stan, skidresor och allmänt roliga och mysiga ting! 


 
Datashop, snarare gjort för någon hobbit av något slag?
 
Gillar deras gatukonst, snäppet bättre än allt kladd i sverige
 
Skulle på en joggtur.. visade sig vara längre än jag trodde... men en fin fyr fick jag se och 8 km senare hemma igen. 
 
Med chokladkaka på kvällen!
 
På väg till Akureyri, skidresa
 
På ett ölbryggeri
 
Snöstooorm :)
 
Kirkja
 
Reykjavik by night
 
Min skola.. eller ja, huvudbyggnaden som jag aldrig ens vart inne i.
 
Reykjavik by day - alla hjärtans dag!
 
 
The day after. bergsbestigning
 
Skoooooooog!
 
Nere och glada, nu går inte bussen på över en timma.. prova på det omtalade lifta på island, fungerade fint och vi kom hem tidigare :)
 
Skridskodisco!
 
Och tack för denna gång.. någongång ska jag försöka göra min blogg finare men ärlighetens namn.. har ingen aning om hur man gör! Bless! :)