19 och äldre

Så vad både jag och Frida har frågat oss nä födelsedagarna började närma sig, hur har vi kommit oss att ha blivit så gamla? Inte gamla som i rynkor utan som i erfarenheter, vad har vi gjort under vårt år som 18? otrooooligt gamla utifrån de få erfarenheter vi ännu har!

Men 19 år kom med mer än vad jag hade väntat mig nästan när det gäller erfarenheter. Främst med att jag morgonen när skulle träffa syrran för att få videokameran till ett skolarbete fick ett  telefonsamtal som ändrade den planen helt eftersom hon säger att hon äntligen gått in i värkar och tyvärr inte kunde komma förbi eftersom tiden inte riktigt räckte till liksom ^^ Lilla Lovis föddes senare under dagen och och fick bli moster för andra gången! :) (ännu ett tecken på att jag blir ännu äldre just när jag blir 19) men ack en helt otrolig födelsedagshändelse som jag gillar till tusen!
Dagen följde med filmning, redovisningar, middag, ombyte hos emelie och förfest med klassbrudarna, krogen på kvällen och avslut med en god natts sömn i emelie otroligt sköna säng igen!... och SÅKLART, deras kex med ost på som bara gör sig sådär fint mitt på natten efter krogen haha :)

Sen har det såklart hänt en massa saker där emellan som universitetssökning och bostadssökning och även en hel del mer eftersom jag inte ens orkat uppdatera bloggen på 10 dagar men... tänkte göra det idag eftersom lovet är igång, jobbet är igång och Pappa fyller år idag! Grattis till honom!! :)

Dagen 7/4 - Lugnet före stormen är över, och som ni alla märker blåser otroligt mycket ute just nu, stormen är häääääääär! ;)


Mosters lilla dubbelgångare!

Just ja! Hängde med shmuu idag efter jobbet! gaaash, vi firade 11 nyss, 11 ÅR! hoooly moooole! haha! Men vi pysslade lite, chillade i husvagnen och snackade i evigheter. Just the way we like it!

Nu ska jag jobba heldag imårrn så lika bra att lägga bort chokladen, sluta dansa till YMCA och fundera på annat att hitta på :) Till nästa gång folket!