Vad som bäst beskriver mig

Vinden blåser... genom mig, i mig, med mig.
Det är storm och jag följer med.
Höger, vänster, upp och ned.
Detta är vad som bäst beskriver mig.
Kom med mig ut så ska jag visa dig.



Dagen som började sååååå slapp. Vaknade halv tolv och tio avsnitt senare av fullt hus och en fin ny förälskelse i nån duuude där så fick jag ett sms av Nils! Han lämnar stan nu, och tänkte vi kunde hänge medans jessa gymmar och pluggar!
Kuuuuuul! så det var i princip bara att göra sig mänsklig och hänga med pojken! :D
och vad kan det ha gått.. en halctimma? Sen blev nordmaling lite väl dött och vi begav oss till stan igen för lite middag!! Hämta upp jooon i stan och fara på ängen och äta lyx! Efter myycket god mat for vi återigen iväg med bilen, sladdade lite och landade hos nils där det blev tv-spel. Nilsan ägde ut oss alla.......... men jag var iallafall inte dåligast av oss ;)
Jessa smsar: hon är klar! Så vi lämnar av jon, drar till nordmaling igen under en bilresa med nils som i vissa ögonblick skulle ha kunnat kvalificera som en medlem i the grudge som en kåt sjuåring som nyss mördat sin mamma! (liiiiite läskigt!)
Nu är jag hemma igen och skrattar på hur dagen blivit.. Nils däremot, kör för tillfälllet tillbaka till stan med jessa där de ska slagga! :) God natt på er fina vänner! :)

Och på tal om vänner! Damn! kommer sakna mina fina klasskompisar i veckan! hamnar i nordmaling... visserligen gillar jag artedi men det är så låååångt ifrån er också! vi får köra kvällsvisiter! (A)

Nuu är det min tur att plugga så ska skriva lite natur och friluftlivsgrejer! wish me luuuck! :O