tattoo ser man på!

Kvällen har vart... smått dryg men med bra avslut! Dåliga mattider resulterar i en marica med huvudvärk och att sen se att man inte klarade senaste tentan var som grädden på moset för kvällen.. MEN som alla andra gånger saker går utför måste man plocka upp sig och möjligtvis ta hjälp av andra, tackar mina andra för de få ord ni kan välja ut som får mig på bra humör igen! :) Nu har jag sett the fellowship of the ring och provocerat Robin med kritiska frågor för att jag själv inte orkar läsa boken än moahah det var kul! :) 

Men det jag skulle komma fram till var ju att min vän astrid gjorde en tatuering för nå veckor sen och jag liksom shmuu för mig var "stadigt" stöd för tjejen! nu sitter jag och jämför lite bilder av tiden just innan nålarna ska komma fram och vad säger ni, lite likhet? kanske borde forska vidare, gör alla sånna miner innan tro? :) 
 
Julpysslat ikväll också när humöret gick upp och gjort iordning min adventsjulstake som ni får se när jag faktiskt stökar fram allt! winter wonder land hoho! 
God natt folket! :)