2011

Der fruktade, det jag minst av allt vill göra. Det jag känner jag måste för att kunna påbörja undergångens år ;) RESUMÉ!
Sådäär började iallafall inlägget när jag började med den för ungefär en vecka sen nu. Så jag väljer att skita i min ursprungliga ide, helt enkelt för dryyyg :O
Mitt 2011 var underbart bra! fick mig två syskon barn till på listan att hålla koll på och är nu tvåfaldig moster och enfaldig faster/Gudmor. Jag har:
* Avslutat ett projektarbete med många timmar spenderade med Jennie i frustation över hur barn reagerar och agerar i olika sammanhang
* Lekt i mimers trappor för att slutligen ännu en gång gå på draggen och spana in killar från nya förbättrande "spanarbänken".
* Varit supersjuk i halsfluss och käkat penicillin för första gången sen mitt minne började.
* Haft fältstudievecka och agerat engelska och franskalärare samt hållit lektion om rasfientlighet på engelska.
* Lekt i stan en miljon gånger under året med laserdoom, bowling, filmer, brännboll (blev kickad ass, shhh).
* Sett Star Wars första tre filmerna för första gången (fortfarande inte sett resterande tre). 
* Gått på bal med min fina kavalier Tilda.
* Bastat och ätit världens bästa pizzor med brudarna i stugan. 
* Gjort högskoleprovet, både nyckter och regält bakis.. gick bättre bakisgången.....
* Fyllt 19 och aldrig haft en mer stressig födelsedag när min syster skulle ge mig videokameran för ett skolarbete på morgonen inte kan för att hon tänkte få barn då, lite middag på stan med presenter och sen paket öppning i bilen medans jag skyndar mig till emelie för att gå ut på krogen. Bra dag!
* Hajkat med LD? wtf? men satan vad bra det var! Gillar ju som prövningar, och att bestiga berg var ju bara trevligt lite :)
* Just ja.. Tagit FUCKIN studenten!
* Forsrännt (!!!)
* TÅGLUFFAT vilket var huuur roligt som helst och påfrestande och roligt och läskigt och roligt... så fett roligt!!
* Sen eeh efter det.. hmm.. jobbat på både ica och statoil.
* Projektat.
* Köpt en mac.
* Saknat jessa som for iväg och lämnade oss alla för England och sen Emelie och Tilda när de lämnade mig för spanien.. hemska tider ;) 

Men allt som allt har det varit ett sånt bra år att jag knappt kan tro på det. Vänner har varit högsta prioritet och att få uppleva nya saker har bara kommit med det! Tackar mina nära och otroligt kära för 2011, kommer sakna det året... Så nu kommer en tribute av bilder från förra årets ljusglimtar och händelser och så hälsar vi blygt på 2012 som tar över våra kalendrar. 

Nä allvarligt.. mitt externa minne skiter sig och jag har hållt på med det här inlägget i en månad utan framsteg så NU GER JAG UPP!!! Kan gott säga att 2011 har varit det bästa året jag haft än så länge tror jag och bilder kan inte beskriva det och text är tråkigt att läsa, live sucks ;) hehehe 
Nu idag har jag läst 150 sidor i min bok jag köpte igår.. läste nog mycket igår och nu är den snart slut.. håller ut med dom sista 50 tills morgonläsningen imårrn! GOD NATT FOLKET OCH ETT VÄÄÄLDIGT FÖRSENT GOTT NYTT ÅR OCH HOPPAS ERAT ÅR BLIR HELT UNDERBART BRA! Trött tjej kryper i säng!