Ett nytt år från ett gammalt fantastiskt!

Ville hedra 2014 litegrann innan det nya året på riktigt sätter igång och lämnar detta gamla fantastiska år bakom mig! 
Året började med en bra och dålig nyårsafton som gjorde mig bakis i tre dagar.. Ni kan ju tänka er att vrålbakis försöka packa ihop en lägenhet och få ner alla saker för ett halvårs flytt till ett annat land.. Det var inte bra och jag kunde inte föreställa mig var det här året skulle föra med sig för bra när det hade börjat så jobbigt. 
Men jag flyttade till Island och hade en helt fantastisk tid! Träffade några av de mest underbara människor som jag verkligen hoppas att jag kommer få fortsätta ha privelegiet att ha kontakten med och såg en sådan fantastisk natur att jag inte mer än får tårar i ögonen varje gång jag ser den på foton, i tv eller hör berättelser av mysiga lilla Reykjavik! Men det är bara goda minnen! Jag fick studera det som intresserar mig mest och ha en upplevelse som jag kommer ha kvar i livet för alltid! Jag hoppas bara jag får åka tillbaka dit någongång inte allt för sent :) 

Sen kom jag tillbaka till mitt kära Göteborg och hade min första sommar hemifrån när jag fick jobb på Swedish Match och fick en sperbra merit på CVt och fick arbeta på ett jobb som lärde mig så mycket mer om mina möjliga framtida jobb! Sommaren här fick jag spendera med mina allra närmare göteborgare vilket var jätteroligt och supervarmt och med mycket påhitt varje dag det gick :D Sen var det väl lite otur under sommaren också med en del skador som; bihåleinflammation, en cykelskada och brännmärken av på tok för varmt vatten på min stackars mage.. (den börjar se bra ut igen ;) 

Hösten kom.. och OJ var den jobbig! Det var dubbla kurser och på tok för mycket % att läsa på en och samma gång. Hela dagar spenderades på skolan och man fick en helt ny syn på hur tyst en skola kan vara på kvällen. Men även hösten dedikerades åt en massa roligheter, träning och ja.. massa vaccinsprutor av olika slag. När November kom så avgick flyget mot centralafrika och Uganda för nya upplevelser och galet rolig tid med klassen. Ny mat, ny kultur, fel sida på vägen, nya temperaturer och höjder. Livet kommer inte bli som förr efter den resan och ännu en gång blev jag nya erfarenheter rikare. December fick dedikeras åt mina vänner i göteborg, hemma och min kära familj! Till skillnad från förra året fick 2014 ett väldit lugnt och mysigt avslut med, förutom en katt som inte ville låta mig sova under nyårsnatten, en god morgon och ett nytt 2015! 

Att det kommer vara likt 2014 tror jag inte.. Detta år avslutas mina studier, jag kommer behöva flytta på rumpan till ny lägenhet och möjligen ny stad (land) (man vet aldrig). Men mest av allt vet jag att liksom förra året ska jag försöka få ut så mycket som möjligt av vad som finns och det innebär god träning, goda vänner, roliga upplevelser och njutningar till tusen! Och det har redan börjat! Sen att en skidresa är bokat vecka 9 min några av mina närmaste vänner här gör ju allt till och med ännu bättre! 

Jag lever ett liv av stora förändringar, förväntningar och osäkerhet, och ändå är det väldigt mycket kvar att uppleva! :)