Älgar, björnar och harar på chalmers

Och innan titeln hinner uppfattas fel.. nej det finns inte älgar och björnar på chalmers (så vitt jag vet) Men harar finns här överallt ;) 
Men i varje fall så pluggar jag för jägarexamen och finner det förvånansvärt roligt faktiskt! Anade inte att jag skulle gilla det så mycket, trodde det skulle vara som att plugga inför ett vanligt jobbig prov.. Men att lära sig allt om de djur jag sett hört som liten i skogarna är riktigt intressant! Dock vet man ju aldrig hur jag känner 50 fåglar in i boken men för tillfället är det nästan njutbar sommarläsning! 
Och resan hem till norr är bokad också.. jisses.. semester i norr... det har inte hänt sen jag var 14! Ett annorlunda år som startade på en Ö i atlanten och fortsätter med en sommar i en storstad.. Och är smått skönt att veta att den nära framtiden är hyffsat lugn för en gångs skull! 

Till skillnad från min bääästis som precis kommit in på fotohögskola i stockholm!!! WOhoooooo GRATTIIIIS till henne!! :D Så mycket nytt som kommer hända, så mycket studentliv som kommer ske! Är så glad för din skull och ska definitivt försöka ta trips och hälsa på till höst :D 
Nä nu ska jag fortsätta göra ingenting med min kväll! Sova snart.. lång dag! Och lovar att snart ska jag lägga ut de sista bilderna från island! Har bara inte orken att koppla ur sladden ur väggen och börja föra över till datan. Önskar jag kunde det där med teknik mer, hade vart gött att utnyttja alla macsaker man har! Jajjaa Bless och sov gott! :)