Alone in the city

Tillbaka i varma, goa och helt underbart vackra Göteborg! Kommer skriva mer i senare blogginlägg över hur härlgit det är att vara tillbaka för det tycker jag verkligen att det är! Men för tillfället.. när solen gott ner och mörkret lägger sig har jag bara en olutsig känsla av ensamhet i mig. Jag har haft en dag av beachvolley med vänner och sol och en kväll av promenad och glass med Tove som har vart otroligt trevligt och härligt så missta inte mig för att tro att jag verkligen är ensam. Jag har underbara vänner överallt omkring mig och är så otroligt lycklig för detta! :) 
Men trots detta känner jag mig ikväll smått ensam.. Troligen är det för anledningen att jag har valt att spendera min första sommar i hela mitt liv utanför nordmalings gränser. Troligen har det något att göra med att jag inte längre delar hus med en familj och med Astrid att prata med varje kväll. Troligen har det att göra att dagen jag kom till stockholm efter Island lyckades jag missa min bästa vän med kanske 20 meter. Troligen för att jag saknar att känna mig riktigt hemma på ett och samma ställe. Jag saknar så otroligt mina nära och kära och önskar att det fanns ett vis att få pröva på mycket i livet utan att offra annat och känna att man slits från plats till plats och folk till folk. Att vara student är ett underbart liv men mycket roligt och nytt som händer och jag skulle inte byta ut min resa till island, min nya eller gamla fantastiska vänner eller något av mina erfarenheter mot något. Det är mina val och jag står nöjt vid dem.. men det finns kvällar som denna då glädjen över att göra nya saker överskuggas av en otrolig längtan efter att gå långa promenader med jessica om kvällarna, ligga på gräsmattan och kasta bär i luften, grilla och springa från humlor med emelie, äventyra på havet med tilda, sitta i stugan och lukta på myggröken som sprider sig från bordet medan man spelar kort med mamma och pappa eller gå ut på promenad med hundarna runt puttes stig. 

Jag värderar dessa upplevelser från mitt förflutna så högt att det är svårt att slita sig och prova på nya vägar. Ändå har jag bror och härliga vänner här med mig som gör allt så mycket lättare! Kan inte tänka mig hur jag skulle klara mig utan dem! 
Nä nu har jag fått skriva av mig och fått någon tår i ögat över vilka fina sommrar jag haft hemma! Nu provar vi på en i Götet... för vem vet vad som händer nästa sommar! Ingen vila, ingen ro :) 
God kväll, hyvää iltaa, Guten abend, Bonsior ma jolies!!