YummiYummi

Vill bara börja med att skriva hur jag och Astrid kände oss igår efter upptäckten av världens smartaste glassbar där man väljer och ör iordning allt själv, bland massor med mjukglasssmaker och toppings! Och vi kändes oss så här: Yummiyummiyummi, I got love in my tummy! (en låt)

Annars då, jodå. Att med stora kliv ta trappan upp till mitt rum börjar kännas vardagligt och att stöta på en svensk, en tysk och en isländare i köket när man ska göra mat likaså. Från att ha levt själv i cirka 8 månader och innan dess delat ett kallt litet kök med okända i göteborg så börjar denna familjekänsla, när alla fråga varandra vad de gjort under dagen och undrar vad det ska bli för mat idag, det börjar kännas småmysigt! Sen att det toppas av middagar, massagekvällar och bara allmänt pratglada kvällar med Astrid (som nyss, när man talar om trollen, nu har vi fixat skidresa nästa helg woopwoop)
Men ja, sakta men säkert känns det mer hemma här, samtidigt med invites till event i göteborg, bilder på snö och härligheter i norr och hälsningar från vänner överallt så känns det att man är längre från hemma än jag vart på länge. Jajjaa, har inte så mycket att komma med skriftligt och tankemässigt.. alla tankar går åt att planera pluggtid väl och resor. Nu blev det dock osäkert om i helgen då jag först tänkt följa med några härliga människor till westman islands men nu.. med skidresan, kanske man får spara på den och vila och ha det lugnt en helg? Låter som en plan, liten och pluttinuttig men kanske en plan :)

Här kommer ännu färre bilder tror jag än förra gången, men skolan vräker mig verkligen med saker att göra och det är inte roligt att ta kort på läxböcker och sömniga ögon!
Men Aaaah just ja.. förlått! Det firades även Astraliaday i Söndags(natten till) (vilket kan verka märkligt men vi har ju folk från överallt här så firas något vi inte är van vid, vad bättre erfarenhet kan det ge)
Och JA, var ju på Blue lagoon i söndags också! Och med studentrabatt kan jag säga att det var såååå värt det! Det mjökliga blå vattnet, värmen runt om en och lera och grus till masker och peeling. En Marica njöt till tusen! :D Helt klart något man måste uppleva när man är på Island, förstår varför det är en turistattraktion iallafall! 
Så nu:
Lite pics from moi! :)

 

Det finns många sekunder på en minut, många minuter på en timma, många timmar på ett dygn och ja så vidare, så vidare. På en sekund kan livet ändra skepnad, på tio sekunder kan du få ett första intryck av en ny person, på en timma hinner du få in flera hundra intryck, bearbeta tankar och ändå ha tid att drömma dig iväg. Och här sitter och och stressar över att jag inget hinner.. herregud! 
God natt folket! :)