Fyra veckor.

Ja, så snabbt har ett halvår på island gått! Har väldigt svårt att tro att jag om precis en månad sitter och på Arlanda och får mig ett mål på max igen (ja jag saknar svensk snabbmat) och sen snart är hemma i goa Göteborg igen! Att jag redan kollar på vart jag kan hitta taxi telefon nummer som kan ta oss till flygbussen och kollar på vad nytt jag vill köpa till lägenheten är väl kanske lite väääl onödigt men när det är så nära, åh man kan bara inte sluta att planera för vad som kommer sen! :) Skog, spårvagn, sommarvärme, svenska, svensk mat och massa härliga personer att träffa igen! 
Men halvåret här har varit över förväntan! Hade nog inte riktigt kunnat föreställa mig hur detta skulle bli, se ut och vara men det har verkligen vart underbart! Och med de fyra veckor som återstår, så sker besök, resor och maassa andra roligheter! Sommarlovet börjar på fredag eftermiddag och det känns heelt underbart att få ha några veckors "sommar" här innan lovet hemma börjar! 

Men en vecka av tentaplugg är dock kvar.. och hemtentan är en ren mördare gällande humör, huvud, sinne och stolthet... men fem dagar är inte mycket, och island har glass, mango och te för att hålla mig glad :) 
Här kommer lite bilder av vad som varit, aah så härliga minnen man får utav detta ;) 
Och juust ja.. fyllde år därimellan allt som görs också! Dagen var helt underbar med Astrid som sjöng för mig på morgonen, paket i sängen, sång på eftermiddag och kväll samt trevlig middag och tårta! Roligt med samma sång på fyra olika språk samtidigt, ett speciellt typ av dån ;)