GÖ TE LA BORG

Senaste och kanske senare inlägg än så har haft ganska stort fokus på hur livet här nere är jämfört med det gamla trygga i norr.. med inriktning på att det är bättre i norr. Nu ska jag försöka bevisa att än om jag kan ha hemlängtan så det svischar om det så njuts det av livet i fulla muggar även här nere och att livet som student helt klart har överträffat mina förväntningar!! :) 
Studentlivet... ett äventyr! Ett riktigt äventyr. Det kan vara allt från lugnt och respektfullt med skolböcker i ena handen, egenlagad billig mat på spisen och ett vinglas eller en serie på tv till sittningar med teman så man ser förskräcklig ut, med en rock som luktar efter alla fester den upplevt och ett glas fullt med capsyler blandat med cider och öl som man måste häva i sig för att få fortsätta spela. 
Man upplever allt från skoltrötthet till att älska allt som har med ens nuvarande liv att göra och jag skulle inte för mitt liv inte vilja uppleva detta. Man växer i erfarenheter och krymper i ålder samtidigt som man dagenheter kvällen före känner att man börjar tro att man blivit klok (bara tillfälligt), det går över när skoltröttheten är för stor igen och en roligt pub eller sittning sliter en ur sitt miserabla skolliv! 
 
Och här kommer lite bilder som visar vad mitt studentliv erbjuder mig här nere! :)

 
Och äventyren tar inte slut där.. Accepterad till island för ett halvårs studier bland vulkaner och isblock! 
Mer om det kommer senare när jag hunnit smälta det och faktiskt fixat mig ett liv där nere också, ett litet liv att börja med! :D