Seriemani och motivationsbrev

Ovanstående rubrik... ingen bra kombo! Hela veckan har i princip gått ut på en battle mellan mitt bättre vetande och mitt alterego som inte orkat annat än kolla på serier! 
Men på någe vis är veckan igenom och imårrn lämnar jag in min officiella ansökan om ett halvår utomlands nästa år! Och som grädden på moset har mitt alterego försvunnit och seriemanin är bortblåst.. alltid typiskt, visste att om jag ansträngde mig skulle jag kunna trycka undan den tillräckligt för att göra det jag borde, inte faan trodde jag väl den skulle försvinna helt?!? :O Nu sitter jag här istället, har fått tidig helg och har störttråkigt för jag inte har lust till nånting.. typiskt! 
 
I varje fall är min kalender rent fullsmockad fram till mars så man kanske ska njuta medan lugnet varar? Och imårrn ska jag måla huden grön och vara ailen mohahaa, if you´re gonna do something, dont do it halfway! Men en hård vecka av tillfrisknande är avklarad och dagen till ära (som gav sol) kändes lite lättare att handskas med igen :) Klättrat som en dåre, aldrig att händerna varit så inkapabla att greppa något som efter att ta ut sig på en lutande vägg, kunde inte ens trycka ut vatten ur flaskan.. SKÖNT! :) (men läskigt) 
 
Så för att summera hur det går för mig här nere, det går bra! Det var aprilluft ute idag och att vara långt från folk man saknar, långt från en timmas tur ensam i en bil med hög musik, långt ifrån att få busa med hundarna ute medan man skottar... ja... allt kändes lite lättare att handskas med idag och det behövdes! Finns bara så mycket man orkar med innan bägaren rinner över och man bara vill gömma sig under täcket! :) 
 
Så hoppas ni har några solglimsar där hemma med så ni får fylla upp med förrådet av glada känslor! Och för er som läser och inte är i norr, självklart önskas samma för er!
GOD KVÄLL FOLKET och här kommer bilder av vad man kan göra ääääven när livet inte är på topp, för det är rätt amazing det med! :)