Bomber å granater!!

Nu ni mina nära och onära kära!
Nu när tredje ljuset brinner vi juleklappar syr, och vi bakar kakor och har ett fasligt styr! Julen är nära och jag har precis kommit på hur man får över bilder från mobilen(!!!!) så tänkte bildbomba lite från när den införskaffades i sommar, sådant kan behövas en dag som denna när snön sviker mig i göteborg och börjar regna iväg igen :/ 
 
Veckan har för övrigt vart väldigt aktiv med en arbetskväll på nobellsittningen, nattvaka hela lucianatten med lussebullar och matnatare som sällskap, sett the hobbit hunnit med att göra en tenta och även gå en lisebergsrunda till med biljett till "trampa i klaveret". Jag har sett DAG OTTO MANNEN! inte i sin to-de-roll men jäkligt bra ändå! :D Såååå är det bara idag kvar av denna vecka, och huuur spenderas inte den bätttre än att faktiskt få vila ut och se en julefilm med glögg och gofika ikväll! (: 
 
På onsdag åker jag hem med rasade fart till ett Umeå och Nordmaling där snön täcker marken och galna hundar, glada föräldrar, varmt hus och många vänner som väntar!! 
 
 
Ja.. vad som hände från början var alltså att: Jag var med Niklas en fin dag och köpte en vit mobil och gick på bio AVENGERS!.. Några dagar senare spenderades dagen med schmuu, vi badade och åt en MASSA mat!... Men sommaren var här och den första jordgubben tittade upp till min förtjusan!.. Försökte även ta mig upp till stugan oftare i sommar vilket jag gjorde denna dag runt mitten på juni...efter en natt i stugan kom dagen vi alla fruktat, antagning.se meddelade att jag kommit in i göteborg och hilma bevisade som jag länge undrat, thwy chose me!...
 
             
Resterande dagar innan agusti sakta kom spenderades på ett regnbågsfint jobb.., badandes i kall fors(så man måste värma sig sen).., besökandes hos systeryster, stranden med brämsar, godissugna getingar och godissugen Jessa, steeeek!.., klättrandes i högakustens finfina skule med Tilda..
 
      
Hade min sista jobbdag med Emelie..., och min sista kväll innan första flyttlasset gick söderut med mina vänner och en släpvagnshyrning...
 
     
Lasset gick.. Lasset packades liiite upp... Och jag hade en sista vecka hemma igen innan det hände på riktigt... träffade jessa en sista gång... Got a tattooo!!!!
  
Hängde med syster och de badande ungarna Unnermyr... Och så sista dagen hemma, några minuter senare gick bilen till flyget, men jag kastade bär upp i luften och fångade dem med munnen, njöt så mycket jag kunde barfota i gräset! .... Och seeen hamnade jag i Götet med en liten prinsessa som fyllde 1!
 
 
Sen vad som hänt efter det vet ju de flesta av er, med tanke på att jag ringer iallafall och vissa som kanske läser denna sida umgås man ju med här nere! men lägger ut lite från senaste månaden utan text bara för att visa att fastän sommaren hemma var underbar är det inte så dåligt här heller.... FASTÄN snön visst inte får stanna.... suck.. 
Mycket händer på en månad cirkus men nu ska det snart bäras av hem! ska försöka uppdatera en gång till utan en miljon bilder innan jul men nu har ni nåt att underhålla er typ tio minuter.. ni ska veta detta tog mig runt två timmar...... Leeev å måååå!! hej å håå!!