Shakespeare?

Att vara eller icke vara, att göra eller inte göra, att satsa allt eller inget... Det är vad jag levt efter ganska stadig, ska du göra något, gör det ordentligt eller inte alls, ska du vara dig själv, va det så bra du kan eller ta efter någon annan. Jag står fortfarande för det, men det fanns en gång i tiden då jag tyckte att allt vi gör, allt som händer och alla anledningar har gråzoner. Allt är inte i svart och vitt, göra eller inte göra, det kan finnas flera olika gråtoner emellan som gör skillnad och där vi fastnar i vårt allt eller inget.. Vad är rätt och vad är fel, finns det rätt och fel? WHO KNOOWWS? Jag försöker iallafall så gott jag kan med min Shakespeareteori, to be or not to be och så ser vi hur det går efter det, nära skjuter ingen hare!

Något man kan tänka på när allt runt om en är förvirrande eller orken inte räcker till, allt eller inget, satsa eller gå hem. Att vela tar bara energi och kommer sluta med att du inte orkar och "går hem" då! Men så klart går inte ett ordspråk att sätta in i livets alla hinder och känslor, men det kanske går i vissa situationer och då kan ett allt eller inget vara tröstvärt! Nu säger jag inte att detta är något jag vill alla läsare ska göra som jag tycker, bara ett litet ordspråk på vägen som jag styrkar och ni får gäärna ha kvar era gråzoner, för jag vet allt för väl hur bra det är att ha dem med! :)

God natt för ikväll världen! Nu har jag en ledig morgondag och lördag och de ska spenderas så otroligt jädra bra om allt går enligt planerna med vänner, stuga, bad, auktion och en rent utav trevlig tid! God knows everybody needs them!