Markoolio och träningsvärk

Japp! Det är vad som väntar innan denna vecka är slut! Och visst låter det väl fantasktiskt!? Är helt galet taggad på att komma bort från internet, slask och regn och istället få uppleva vinter i Norges fjäll! Tre dagar av fantastiskt vitt som knarrar under fötterna och en snowboard som med stor säkerhet kommer få mig att skrika av lycka nerför backarna :D 
Märks att man börjat bl svältfödd på snö här nere.. igår när jag kollade ut genom fönstret och det faktiskt föll stora lapphandskar var det bara ett suckande; åh nej som gled över mina läppar. Därför att här nere blir inte snön pluffsig och mjuk, lägger sig på marken och gör den torr.. Här nere ligger den kvar i luften, blandat med regn och gör att istället för droppar på byxbenen när man går så får man ett lager av blöt slask som inte torkar lika snabbt.. Suck.. ;) 
Men det sägs att våren är på väg iallafall så den ska väl snart vara här om det är någon rättvisa med årstiderna! :) 
Och fram till dess får ni se några av de senaste bilderna som är tagna och vad som har hänt sedan senast :)

Lev och må!

 
Btw.. Emelie, om du läser detta, samt mamma och pappa.. Jag lärde Hilma att göra rum och hus med böcker, remember those funny days?! Minns att mitt rum var ständigt täckt med bokhögar ;)