Tre år på en drakskola.. En ettas minnen!

För det första vill jag bara be om ursäkt för mitt sommarlovsuppehåll som jag bara började med utan att ens vilja det själv. inte haft så mycket internet uppkoppling på tågluffen och väl hemma... ja då har jag jobbat och spenderat en bra tid med två stockholmare i huset en vecka! :) Mer om den delen av sommarn kommer när alla bilder av alla personer är mottagna och jag kan börja gå igenom dag för dag vad som hände under tågluffen och alla våra små roliga incidenter och möten efteråt! :)
Nu tänkte jag bara berätta för er alla att det är tre år den på dagen som jag/ vi (de flesta) 92or började gymnasiet! Minns den dagen väldigt väl faktiskt.. vi skulle träffas på skolan klockan tio i tio så det var bara att ta åttabussen in och eftersom det var måndag gick det ingen draggenbuss klockan åtta utan vanliga bussen var det. Jag hade vart på draggen EN gång tidigare, vilket jag sov både när jag for dit och så fort jag satt mig i bussen därifrån så jag hade itne en suuuusning på vart den förbannat stora skolan låg. Men några saker visste jag.. alex skulle gå ledarskap, helen skulle gå ledarskap och jonatan visste precis vart skolan låg. Så jag tog mitt paraply (grönt var det nog) och sprang ut i regnet för att koma mig till bussen som tacksamt nog på den tiden bara var vadå.. kanske 50 meter från mitt hem :) Roligt den dagen var ju dock att det gick två bussar.. alex råkade ta den andra, råkade trycka på stop för tidigt inne i stan och fick gå över tegbron i regnet (hahaha)!
Väl inne på draggen träffade jag fler nordmalingsbor som skulle gå på drakskolan och vi samlades alla bredvid varandra i Aulan.... Namnupprop... vilken klass... vi alla hamnade i olika... fuck... Jag gick tillsammans med min nya mentor Benny och min nya klass till ett rum där vi fick information och namnlekar att minnas. Jag minns att en kille hette Jonas Stenborg och gillade brudar, julia gilalde att gymma, samt att det var någon som gillade kattungar? jag fick mitt busskort vilket har tjänat mig otroligt väl under dessa tre år sedan kom vår andra klasshalva in.. YES alex var där!! Den klassen kändes såå mycket större och jag minns att jag hade vääldigt svårt att veta vem som var anna och vem som var amanda.. eftersom de ropades upp samtidigt trodde jag att det var ett dubbelnamn.. du vet.. typ.. per-olov... anna-amanda ;)
När benny sedan frågade om alla hade pennor hade jag ingen.... usch.. så hemskt.. min första kontakt med en anna klasskompis fick alltså bli frida och angelica för att fåga om penna, pinsamt men vi hängde året ut sedan, antar att vara glömsk och dum gjorde mitt första år till en riktig höjdare trots allt! För att:
Viiii lanade
Viii Posade
Viii skulle ha idrott
Och vi hade EN enda klassfest på alla våra tre år tillsammans.. en fin kväll ;)
och så helt plötsligt hade vi gått ut ettan! Och jag spenderade avslutningsdagen hos jennie (första gången jag var med henne under hela ettan, och natten hos amanda, också första gången jag var med henne.) Dessa två + anna visade sig istället ha en stor roll år nummer två! :)
Ett år... som började för tre år sedan... För tre år sadan började de tre bästa och värsta åren i mitt liv hittills och jag minns dem bara som riktigt bra år! Jag är såå glad för att D var den klass jag ropades upp till, att william var den konstiga killen som pratade om painolymics i bussen, att frida hade penna till mig, att anna och jag delade daim i k4, att jag fick broccolisoppa dagen efter skolavslutningen hos amanda, att anton B alltid retades med rie, att ludvig spelade robin hood så fort vi hade matte, att vi ALLTID åt med vår klass ;), mina och alex skrattanfall i bussen hem... jaa.. många händelser och ögonblick finns det i mitt minne men aldrig att jag orkar skriva om alla. Det finns för många och jag bara sittter här hemma och ler åt dem när de kommer tillbaka till mig vilka upplevelser och vad mycket roligt och mindre roligt vi vart med om.
Många vet att ledarskap och draggen inte var mitt första val.. men jag skulle inte ha velat ha det på något annat vis än vad jag fick det! :) Det har varit trevligt att spendera tre år med er klassen och skolan. lycka till nu till nästa generation småbarn!