no games när du leker med mig


Nu sitter jag här och råkade nyss deleta bort all text jag skrivit... suck
satt iallafall och åt jordgubbar nyss samtidigt som jag (fortfarande tyvärr) frukade att börja plugga matte! Jag... vill... inteeeee! verkligen inte! och det gör ju inte allt bättre att det inte bara är matten kvar heller... dock måste jag medge att jordgubbarna lättar upp situationen betydligt! (:

kan ju även meddela att jag taggar helgen nanting, stan med goflickorna och en massa kultur runt om oss.. kan ju knappt bli bättre :) något som även förgyller veckan är att jag nu är med i världens "coolaste" lag på brännbollsyran! kommer blir fett bra! vi kommer döda!! (personligt skämt för alla som vet vårat namn) (inte så svårt för resten som fortfarande inte vet vad vi heter att lista ut)

Idag däremot så åt jag lunch på max med finaste jennie och angus! Samt smita in till nils på hans lunch och hänga med ett skönt killgäng innan det var dags att i mina små klackar springa till frisören!! bam..bam..baaaah!

hohooo men ska fortsätta en stunf till nu utav att göra.. ingenting? innan pluggisen drar igång! tänkte även som avslut äntligen dela med mig av en låt som juust i detta ögonblick slutat hänga upp sig på min hjärna, en låt som jag har varit väldigt seg med att lägga ut och som är vääädligt bra. Mina damer och herrar:
Jessas och Emelies projektarbeteee!!!