En höst av svordomar och sprutor

Hej! 
Fett länge sen sedan sist jag vet.. skäms knappt utom att jag någongång ska försöka få tillräckligt mycket energi till att göra ett stort inlägg med alla bästa och roligaste minnen från island! Meeen ikväll får det nöjas med att jag skriver av min frustation på skolan och lägger in någon liten bra bild ibland :) 
Så.. till skolan.. AAAAAH JAG TROR JAG BLIR GALEN! Tror allvarligt vi läser på mer än 100% mer mer att göra än något år innan oss! Jag vet att de gör om programmet och att det är struligt för lärarna att sätta ihop ett bra schema men seriöst, det blir ju inte lättare för dem heller att ge oss mer att arbeta med. Minns hur stressad jag var i ettan över allt man behövde lära sig.. Nu är det inte mycket att lära sig men stora arbeten, många övningar och allt inom samma tidsam. Tror ni vi inte vill ha fritid eller? Ha en lugn kväll? Kunna gymma utan att knacka med fingarna och kolla på klockan för att man egentligen borde sitta hemma och kolla på en hög av böcker som måste plöjas igenom när skolan inte tar upp dagtiden.. 
Jag är less, och lessare lär jag bli innan allt är över. För imårrn kommer en ny uppgift.. det betyder att vi fram till 29 okt har; två hemtentor,en gis-övning, en metodikövning och en salstenta. Skulle lärarna fått samma uppgifter till samma datum skulle de också vara allmänt pissed OFF! 

Menmen, förutom det så är ju resten av skolan bra! Mina klasskamrater är tillbaka och sommaren är slut. Löven har fantastiska färger och faller ner på en där man går! Imårrn ska jag iväg och se klungan och njuta en kväll av skratt och om en månad är jag i Uganda (!!) :) Allmänt taggad och lite orolig! (och ja, många sprutor och vaccinationer) 

Men här kommer lite blandade bilder från min sommar och början till höst! Mer har jag varken tid eller ork för just nu :) Men det har varit pridefestivaler, massa picknicks, strandbesök och grillningar. Ikeashoppande, midsommarfirande och jobbande på Swedish match. Sen blev det av hemåt norr för två veckor av familj, vänner lugn och vatten! Väl tillbaka blev det brännsår, djurpark och massa roligt förberendande för min än så länge rätt tuffa höst (nämligen repe) (nollning) 
Men nu sitter jag här, saknar min bränna och undrar om jag kommer klara av min kommande två veckor.. återstår att se! God kväll alla kvarvarande läsare och hoppas jag orkar uppdatera mer ofta nu snart igen! :) Hazzaah!!