Fika, inspiration och jag orkar inteeee!

 Idag var det en dag, från tre år sen jag fick reda på att jag aldrig igen skulle få se en vän. En dag som jag för tre år sen spenderade med jessa och jocke med att ta kort och ha allmänt roligt, inte vetande om vad kvällen innebar för vissa och vad morgondagen skulle innebära för mig. Det känns otroligt länge sen nu, tre år.. Inte fyllda 18, inte tagit studenten.. Så länge sen och ändå är minnet av idag och en vecka framåt väldigt färskt! Har alltid gått till havet för att tända ett ljus för min vän men här nere på västkusten, och så långt hemifrån känns det knappt värt, det är för långt avstånd. Jag vet att i min dagbok hemma står det året efter på denna dag att jag fortfarande inte är densamma som jag var förut, jag saknade mitt sprudlande naiva jag.. Vet inte om jag kan säga att livet har återställts precis som det var, nästan skulle jag tro, en utveckling till det bättre genom något jag aldrig önskar om kanske? :)
Tänder iallafall mina ljus här hemma på 18 kvadrat till ditt minne Niclas och hoppas än en gång att din tid vart, vad om du än är någon stans spenderas bra! Det är fullmåne ikväll och dagen har varit solig till din ära. 
 
Nu när jag fått detta utskrivet ur tankarna återstår bara en middag av rester för en (lyyxxx) och en fortsättning på tentaplugg som aldrig försvinner hur mycket man än jobbar med det. Mamma kommer snart ner vilket innebär roligheter och god mat samt så är min hall-lampa fixad av en goo hyresvärd som uppskattar min norrlänska dialekt! Nu ska jag äta riktigt med mat för gud vet att jag bara suttit inlåst på mitt rum och käkat riskakor, persikohalvor och chips med choklad hela dagen lång.. need näring.. need it now! Go kväll folket och hoppas ni har haft en sprudlande ljus och trevlig söndag, jag har då njutit för både mig själv och alla som inte kan med läxor! hohooo!  
Med vänliga hälsningar Micopajjn